Professzionális hajápolás a legújabb trendek szerint

Magasan képzett stylistjaink örömmel várják, hogy egy olyan csodálatos, rendkívüli precizitással vágott frizurát alkossanak, ami kiemeli a hozzánk látogatók arcvonásait. Aktívan követjük a legújabb trendeket, hogy megalkothassuk számodra az álom hajat. Ha Önmagadat és gyönyörű hajadat szeretnéd kényeztetni, vagy egyszerűen csak a hajad meggyengült állapotán szeretnél változtatni, akkor is szívesen állunk rendelkezésedre.

Piacvezető, tudományos fejlesztési háttérrel rendelkező professzionális és otthoni hajápolási készítményekkel dolgozunk a L’Oreal és a Gold Professional Haircare termékcsaládból.

A L’Oreal termékei készítése során megújuló energiaforrásokból, biomasszából és napenergiából származó villamos energiát használ. Ezért ha hajszakértőnek egy Salon Expert szalonban dolgozó fodrászt mellett döntesz , hozzájárulsz a globális felmelegedés csökkentését célzó erőfeszítésekhez.

A Gold Professional Haircare titka a legmagasabb minőségű egyedileg összeválogatott alkotóelemek kombinációja – marula olaj, kasmír, selyem proteinek, kizárólag megújuló forrásból. A 100% vegán samponok, kondicionálók és styling termékek megkapták a hivatalos „GREEN”, azaz „ZÖLD” minősítést. A minősítés feltétele, hogy a gyártás teljes folyamata során folyamatosan ellenőrizzük a szigorú minőségi előírásokat.

Jelenleg sajnos nem tudunk új vendéget fogadni. Az éppen aktuálisan felszabaduló helyekről, árakról kérlek érdeklődj az üzletvezetőnél.

Nézd meg eddigi munkáinkat

További képekért látogass el a social media felületekre

Márkák akikkel együtt dolgozunk

Gold_haircare_white
loreal white logo