Nem mindenki születik szép körmökkel, de tőlem biztosan azzal távozol

Vidám környezetben, egy finom kávé mellett válassz a többszáz színből, ezután csak annyi a dolgod,hogy eldöntsd rám bízod-e a díszítést, vagy az általad elképzelteket valósítsuk meg? Netalán egy képet hoztál a barátnőd körméről, vagy az Instáról?

Nyugodtan dőlj hátra! A közel 20 év tapasztalata és szaktudása, a rendszeres továbbképzések, a magas minőségű alapanyagok, a technikai felszereltség garancia a végeredményre.

Biztos lehetsz benne, hogy az általam készített köröm garantáltan három-hat hétig stabil marad, nem levegősödik fel, büszkén viselheted. Ha szeretnél több munkát megnézni tőlem, és ez alapján dönteni, keresd fel Facebook és Instagram oldalamat.

Nézd meg eddigi munkáimat

További képekért látogass el a social media felületekre

Márkák akikkel együtt dolgozunk

indigo nails_white
crystal nails_white
Moyra logo
Brillbird_white
luxurynails logo
sens logo

Gél-lakk

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akik szeretnének tartósan szép, díszített körmöket a saját köröm hosszukon. Itt ugyanúgy bármilyen díszítést lehet kérni, mint a műkörömnél (pl:swarowski strassz, Pixie, effect porok, nyomda, fólia, matrica és természetesen bármilyen kézzel festett, egyedi mintát is kérhetsz).

Az ár tartalmazza a körömerősítést átlátszó vagy nude zseléből, egy szín felvitelét, fényzselét, a gépi/kombinált manikűrt, az új szett elkészítését, illetve “töltésnél” a régi eltávolítását.

Műköröm építés

A műköröm építéséhez egy a Gél-lakknál sokkal erősebb mégis rugalmas, ezáltal tartósabb anyagot használunk. Ennek segítségével a saját körömnél hosszabbat is tudunk készíteni. A Szalonban a jelenleg elérhető legmodernebb technikával dolgozunk. A hosszabbítást sablonnal készítjük, így akár a tövig tört/rágott körmökből is képesek vagyunk gyönyörű mesterműveket építeni.

Az ár tartalmazza az alap köröm építését átlátszó vagy nude zseléből és a fényzselét, a gépi/kombinált manikűrt és az új szett elkészítését, illetve “töltésnél” a régi eltávolítását.

Főként azoknak ajánlom akik nek saját körmök nem elég erős és/vagy nagy igénybevételnek van kitéve. Illetve ha a saját körmöd nél hosszabbat szeretnél. A műkörmöt zselével és porcelánnal is el tudjuk készíteni. Mind a kettő egyaránt tartós, de ha érdekel pontosan miben is különböznek, olvasd el erről készített posztunkat.

Kapcsolat

9021 Győr, Aradi vértanúk útja 18. 1/2.
Kun Szilvia:   +36 30 733 62 63