“Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során.”
- Konfuciusz -

Az első pillanattól kezdve a szakma szerelmese lettem és ez a szerelem egyre erősebb, ahogy új dolgokat tanulok. Maximalizmus és folyamatos fejlődés jellemzi a munkámat. A legmodernebb innovatív technikák és szolgáltatások alkalmazása, és az általam használt magas minőségű termékek garantáltan kielégítik a hozzám látogató vendégek igényeit.

Nézd meg eddigi munkáimat

További képekért látogass el a social media felületekre

Márkák akikkel együtt dolgozom

luxury eye logo
image_logo__white
Belico-logo
logoinlei
italwax-logo
BELMACIL LOGO

“Minőség mindenekfelett!”

A teljesség igénye nélkül, az általam használt magas színvonalú termékek:

  • a Luxury Eye prémium minőségű, selymes, természetes pillái a műszempillaépítéshez,
  • az Image Skincare termékeit arckezelésekhez, illetve otthoni arcápoláshoz, mert ez a professzionális, klinikai márka számomra a bőrápolás királynője! Kezdetektől a szakma legjobbjai tervezték. Ez a klinikai márka tisztában van vele, hogy a bőröd folyamatosan változik, hiszen reagál a  környezetedre. Olyan hatóanyagokat, okos növényeket, modern tudományt alkalmaz, mely teljes egészében ismer Téged – és képes alkalmazkodni az élet állandó változásaihoz! 
  • a Belico termékeit arckezelésekhez, mert ez egy intelligens bőrápolási rendszer, ahol a bőr működését biomimetikus hatóanyagok támogatják. A legérzékenyebb bőrűeknek is bátran ajánlom!
  • az Inlei termékeit szempilla liftinghez, mert többször is bebizonyította számomra, hogy nincs tartósabb, hatásosabb anyag a liftinghez! Több terméket is kipróbáltam mire rátaláltam erre a csodaszerre!
  • az Italwax termékei gyantázáshoz, mert nagyon sok anyaggal ellentétben, ez nem a bőrt tépi, hanem csakis kizárólag a szőrt távolítja el kíméletesen, mégis hatékonyan MINDEN testrészről!
  • az Intensive és a Belmacil termékeit szemöldök -és szempillafestéshez, mert tartós, kíméletes és a színek csodálatosak!

 

Az itt felsorolt termékek mindegyike megtestesíti a tökéletességet számomra és ezért IS imádom a munkám minden percét!

Kapcsolat

9021 Győr, Aradi vértanúk útja 18. 1/2.
Farkas Bíborka:   +36 20 212 1604